Sevgiliye hediye edeceğimiz küçücük bir armağanın bile yıllar geçse de hatırlanmasını isteriz. Hatta o hediyeye her bakışında bizi hatırlamasını arzu ederiz. Fakat burada yapılan seçimler son derece önemli. Alacağımız hediye ya anlık sevinçler yaşatıp rafa kalkar ya da bıraktığı o etkiyle bir ömür hatırlanır. Tıpkı anılar gibi.

Yaşanan tatlı hatıralar küçük bir zaman dilimine hapsolabilir. Fakat bu hatıralar bizde ya da karşımızdaki kişide bıraktığı etkiye göre yaşar ya da unutulur. Kimi hatıralar geçmişin tozlu raflarında yerini alır; kimi hatıralar ise zamana meydan okur ve bir ömür hatırlanır.

Dolayısıyla sevgiliye hediye edeceğimiz armağan da etki gücüne göre unutulur ya da yaşar. Eğer hediyenizin bir ömür hatırlanmasını ve sizi hatırlatmasını istiyorsanız zamanın ötesinde bir seçim yapmalısınız. Bu da ancak anlamlı ve kullanışlı hediyelerle mümkün.

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu işte tam da böyle hediyelerle dolu. İşini sevgiyle yapan Muhiku, her bir kutuyu adeta ilmek ilmek işlemiş. Duyguları da işin içine katarak ortaya oldukça işlevsel hediyeler çıkarmış.

Yani romantizm adı altında satılan modası geçmiş hediyelerdense Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonuyla çok daha özel bir sürpriz yapabiliriz. Klişe hediyelerdense Muhiku’nun sevgiliye hediye seçenekleri sayesinde sevgiliyle unutulmayacak bir gün bile geçirebiliriz.

Nasıl mı? Bunu Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunda yer alan bir hediye kutusuyla somutlaştırmak faydalı olacak. Örneğin; Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile küçük ama anlamlı bir sürpriz yapmak istediniz. Bu hediye kutusuyla;

Bir sahil kenarında, tatilde, kampta ya da dilediğiniz bir yerde birlikte keyifle sohbet edebilirsiniz. Çünkü bu hediye kutusu, sohbetinize eşlik edecek şık ve romantik hediyelikleri içeriyor.

Sohbet ederken dünyanın farklı yerlerinden özenle seçilen nitelikli kahve çeşitlerini keşfedebilirsiniz. Hatta adeta kahve gurmesi gibi kahvenin notalarını tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Belki ortaya bir iddia bile koyabilirsiniz. En doğru tahmini yapan ödülü kazanır.

Tüm bunları yaparken kalp şeklindeki mumun loş ışığında saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ayrıca bu keyif dolu zamana şık siyah seramik kupa ve Melodi’nin kalp şeklindeki çikolataları eşlik edecek.

Siz de Muhiku’nun sevgiliye hediye seçeneklerinden biriyle sevgilinize bir hediyeden daha fazlasını armağan ederek size dair tatlı bir anı bırakabilirsiniz.

Doğum Günlerinde Tekrara Düşmek İstemeyenler için Farklı Doğum Günü Hediyesi Önerileri

Geçen seferki doğum gününde ne almıştınız? Saat, gömlek, tişört, çiçek ya da parfüm? Eminiz bunlardan biriyle en az iki defa sürpriz yapmışsınızdır. Şimdi bu doğum günü hediyesi seçeneklerini bir kenara itin. Çünkü sizi tekrara düşmekten kurtaracak harika bir önerimiz var!

Muhiku’nun doğum günü hediyesi kutularının her biri farklı bir konseptle hazırlanıyor. Ayrıca giderek artan ürün çeşitliliğiyle birlikte her defasında bambaşka bir hediyeyle karşılaşıyoruz. Dolayısıyla da her seferinde benzer hediyelerle sürpriz yapmaktan kurtuluyoruz.

Örneğin; yakın arkadaşımıza bu defa keşiflerle dolu bir doğum günü hediyesi armağan edebiliriz. Muhiku’nun Yeni Yaş Tebrik Hediye Kutusu bunun için biçilmiş bir kaftan. İçinde yer alan yöresel lezzetler arkadaşımızın bambaşka lezzetler keşfetmesini sağlayacak.

Ayrıca fesleğen yetiştirme deneyimi de onun yeni bir hobi keşfetmesine yardımcı olacak. Belki de bu hobi sayesinde kendi benliğine doğru küçük bir seyahate çıkacak. Tüm bunlar olurken onlara Miniyemiş sağlıklı ve lezzetli içeriğiyle; “Best Age Ever” baskılı kupa da şıklığıyla eşlik edecek.

Muhiku’nun doğum günü hediyesi koleksiyonunda Yeni Yaş Tebrik Hediye Kutusu gibi pek çok seçenek mevcut. Her birinin içeriği ve konsepti farklı. Dolayısıyla her seferinde bir başka hediye kutusuyla bambaşka bir doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz.

Seçim sizin! Ya bu yıl geçen seneki aldığınız tişörtün farklı rengiyle sürpriz yapmayı seçeceksiniz ya da işlevsel ve bir o kadar da anlamlı olan doğum günü hediyesi kutularıyla sıra dışı bir sürpriz yapacaksınız.

Muhiku ile Mutlu Etmek için Çok Sebep Var!

Sevdiklerimiz için hediye seçerken her zaman en iyi hediyeyi bulmak isteriz. Fakat bu hediye bir taraftan da bütçemize hitap etse çok güzel olur. Peki hem en iyiyi hem de en uygun fiyatı nerede bulabiliriz? Tabii ki Muhiku’nun fırsatlarla dolu dünyasında!

Muhiku özel zamanlarda en yeni koleksiyonlarını bizimle en uygun fiyata sunuyor. %30’a varan indirim oranlarıyla beğendiğimiz hediye kutularına en ucuza ulaşmamıza imkan tanıyor.

Yalnızca özel günlerde de değil. Dönem dönem yaptığı kampanyalarla ve indirim kuponlarıyla bütçemiz için küçük bir jest yapıyor. Sadece bu bile Muhiku’yu tercih etmemize fazlasıyla yetiyor.

Muhiku’yu tercih etmemizin tek sebebi sunduğu uygun fiyatlar ve indirim fırsatları da değil. Gerek ücretsiz kargo fırsatıyla gerek ise aynı gün ücretsiz teslimat fırsatıyla çoktan kalbimizde taht kurdu bile!

“Eee, daha ne olsun!” dediğinizi duyar gibiyiz ama bitmedi. Muhiku diğer şirketlerin aksine hediyelerimizde söz sahibi olmamıza izin veriyor. Muhiku ile sevdiklerimiz için en özel hediye kutusunu kendimiz hazırlayabiliyoruz. Üstelik özgürce ve hiçbir sınırlama olmadan!

Eminiz ki artık sizin de Muhiku ile sevdiklerinizi mutlu etmek için pek çok sebebiniz var!

---TANITIM YAZISI---

Editör: TE Bilişim