Babaya Hediye Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

İşten yorgun argın gelip, yemeğini yer yemez sizinle oynamaya koşan, gece sizden önce uyuya kalmamak için çabalarken bir yandan da size anlattığı masalı bitirmeye çalışan, hakkı ödenmez biricik babalarımız, iyi ki var. Ellerinden geldiği kadar hatta fazlasıyla bizi bu hayata hazırlamak için çabalamış ve hala da çabalamakta olan, ilk kahramanlarımız babalarımıza, büyüdüğümüzü onların değerini bildiğimizi göstermenin zamanı geldi. İlk Babalar Günü hediyeniz, minik ellerle yaptığınız resimdi peki şimdi nedir? O zamanlar babanıza hediye olarak yaptığınız resmin yeri, onun için hep başkasıyla kıyaslanamayacak bir hediye olacak olsa bile, yine onu düşündüğünüzü, özendiğinizi ve çok çok sevdiğinizi gösterecek hediye fikirleri, bodo.com’da! Bodo, modern zamanın beklentilerini karşılayan yenilikçi deneyim tarzı ile sizlere eşsiz hediyeler sunuyor. Eğitim, eğlence, oyun, spor, tatil, gezi, uçuş, aktivite gibi alanlardan onlarca farklı deneyimi, sizlere tek bir platformda sunuyor. Üstelik bu deneyimleri sevdiklerinize çok özel şekilde hediye edebilmeniz için oldukça şık sunumlar hazırladı. Kurumun sunduğu fiyatlarla aynı fiyatta hizmet veren, yeni mutluluk dünyanız bodo, sizi çok şaşırtacak.

Babaya Hediye ne alınır?

Babalarımız, sert bıyıklarının ardında biz evlatları için kocaman gülüşler saklar. O gülüşleri çoğaltmak da bizim elimizde. İş hayatını, günlük yaşamı, sağlığını, ilgi alanlarını, hobilerini, boş zamanlarını nasıl değerlendirdiği ve değerlendirmesi gerektiği konularında kısa bir değerlendirme yapın. Bodo.com’da hangi numara ayakkabı giyiyor, kırmızı sever mi, hangi boyutta telefon kullanır gibi gereksiz problemlerle uğraşmanıza gerek yok. İnsanı insan yapan, birbirini az çok tanıyan herkesin tahmin edebileceği konularda düşünmeniz gerekecek. Üstelik, oldukça yeni ve farklı bir tarzda sunduğu hediyeler, onu fazlasıyla heyecanlandırmaya yetecektir. Babalar Gününde, doğum gününde, Yılbaşında, bayramlarda, ziyaretlerde yada yeni iş kutlamalarında kısacası dilediğiniz her günde bodo.com adresinden, birbirinden yaratıcı Babaya Hediye fikirleri bulabilirsiniz. Örneğin: çok yorulduğu bir dönem sonrasında Bayram için ona ‘’Klasik Masaj’’ hediye edebilirsiniz. Uygun fiyatlarla, mükemmel keyfe ulaşmak, bodo ile çok kolay!

Babaya Hediye fikirleri

Mutfakta daha çok vakit geçirmeye karar veren ancak biraz yardıma ihtiyacı olan babanız için birbirinden eğlenceli ve faydalı Yemek Workshop’ları: ‘’Et Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Ekmek Yapım Dersi’’. Bu tarz deneyimler aynı zamanda sosyal yaşantısını da olumlu etkileyecektir. Yaş ilerlese bile, ruhu genç diyorsanız: ‘’Karting’’, ‘’İki Kişi için Deniz Kıyısında Bisiklet Turu’’ ve ‘’Rafting’’. Farklı aktivitelere, muazzam meraklı diyor, hayat enerjisini yükseltmek istiyorsanız: ‘’Arkadaş Grubu için Paintball’’, ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’. Denize aşık adamlardan ise: ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’, ‘’Wing Foil Deneme Dersi’’. Silahlara, atış talimlere sohbetlerinde sık sık yer veriyorsa: ‘’Poligon’da Silahla Atış’’. Sevdiklerinizi bodo ile ödüllendirin.

Editör: TE Bilişim