Mart ayı itibariyle ilk dönem sınavlarının tamamlanmasıyla birlikte, öğrenciler tarafından merak edilen bir diğer konuda 2.Dönem Hangi Derslerden Sınav Yapılacağı konusu oldu. Peki 2.Dönem Hangi Derslerden Sınav Yapılacak?

Mart ayı itibariyle ilk dönem sınavlarının tamamlanmasıyla birlikte, öğrenciler tarafından merak edilen bir diğer konuda 2.Dönem Hangi Derslerden Sınav Yapılacağı konusu oldu.

Peki 2.Dönem Hangi Derslerden Sınav Yapılacak?

Okullarda 2. döneme ilişkin sınav tarihleri belirleniyor.Fakat hangi derslerden yüz yüze sınav yapılacağına ilişkin bir belirsizlik var.Örneğin 1. dönem ilkokul ve ortaokullar için şöyle bir karar alınmıştı: 

Fakat 2. dönemin başlamasıyla beraber bu konuda MEB tarafından herhangi bir yazı gönderilmedi.Kanaatimizce, ilk dönem gönderilen yazıdaki şekilde uygulama yapılacak. Yüz yüze derslerin yapıldığı derslerde sınavlar da yüz yüze yapılırken, seçmeli dersler ve diğer derslerde uzaktan eğitim yoluyla dersler yapıldığından, değerlendirmeler de çevrimiçi şekilde ders ve etkinliklere katılım ve proje-performans ödevleri ile değerlendirilecek.

Editör: TE Bilişim