Yayınlanma
Öğretmenler Günü Kampanyaları - Öğretmenler Günü İndirimleri




1- PTT

"PTT'DEN YÜZDE 25 İNDİRİM"

PTT, öğretmenlerin yurt içi varışlı posta kargosu ve APS kurye gönderilerine 30 Kasım'a kadar yüzde 25 indirim uygulayacak.

PTT AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan kampanya ile kargo taşımacılığında tüm öğretmenlere indirim sağlandı.
Kampanya kapsamında öğretmen kimlik kartını ibraz ederek gönderi oluşturacak tüm öğretmenlere, 30 Kasım'a kadar yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosunda yüzde 25 indirim uygulanacak.



2- Türkiye Finans'tan Öğretmenlere Özel Destek Paketi


Öğretmenler işe değil derse gider!

Türkiye Finans, İhtiyaçlarınızı karşılayacak ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunan özel destek paketimizle her zaman emekleriyle hayatlarımıza dokunan öğretmenlerimizin yanında...

Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamında aylık %1,37​’den başlayan oranlarla İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kullanabilir, Happy Kartınızı kullanarak yapacağınız e-ticaret alışverişlerinizden 100 TL bonus kazanabilir, indirimli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile COVID-19 tedavisi de dahil olmak üzere kendinizi güvenceye alabilirsiniz. Üstelik henüz Happy Kart sahibi değilseniz hemen başvurabilir ve kartınızın onaylanmasının ardından 40 TL bonus kazanma fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Türkiye Finans olarak hayatımıza büyük katkı sağlayan öğretmenlerimizi desteklemeyi bir borç biliriz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Öğretmenlere Özel Destek Paketinden Kimler Yararlanabilir?
Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamındaki ürün ve hizmetlerimizden halihazırda müşterimiz olan ve yeni müşterimiz olacak olan tüm kamu ve özel sektör öğretmenleri ile üniversitelerin akademik kadrolarında görev yapan öğretmenler yararlanabilir.

Öğretmenlere Özel Destek Paketi Kapsamında Sunulan Hizmetler;
Avantajlı İhtiyaç Finansmanı ve Taşıt Finansmanı Desteği
Destek Paketi kapsamında aylık %1,​37’den başlayan oranlarla İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kullanabilirsiniz.

Avantajlı İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı Başvuruları Nasıl Yapılır?
İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı başvurularınızı öğretmen/akademisyen olduğunuzu gösteren kimlik kartınızla birlikte size en yakın Türkiye Finans şubesinden yapabilirsiniz.

Katılma Hesaplarına Avantajlı Kâr Paylaşım Oranı Desteği
Birikimlerinizi en avantajlı koşullarda değerlendirmek için tasarruf hesaplarınızda yüksek kâr payı desteğinden yararlanabilirsiniz. Kampanya kapsamında TL cinsinden katılma hesaplarınız için 98/2, döviz cinsinden katılma hesaplarınız için 75/25 kâr paylaşım oranları uygulanacaktır.

İnternet Üzerinden Alışverişlerinize 100 TL Bonus Puan Desteği
Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamında internet üzerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri harcamalarınıza 100 TL bonus puan kazanabilir, puanlarınızla alışveriş yapabilirsiniz.



3- Öğretmenlere Sürpriz Hediyeler Primemall Gaziantep'ten



24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Öğretmenlerimize En Güzel Hediyeler Primemall Gaziantep'ten

Gaziantep'in alışveriş ve yaşam merkezi Primemall AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenleyeceği kampanya ile 24 öğretmenize sürpriz hediyeler dağıtacak.

16 - 24 Kasım 2020 tarihleri arasında Primemall Gaziantep'ten en çok alışveriş yapan 24 öğretmene sürpriz hediyeler verilecektir.

Kampanyay sadece Primemall Kart sahibi öğretmenler katılabilecektir.

Hediye teslimatında öğretmen kimliği gösterilmesi zorunludur.


4- Symbol'den Öğretmenlere Bowling Hediye


Öğretmenler Günü Hediyeniz Symbol'den
Kocaeli ve bölgenin buluşma ve sosyalleşme alanı olan Symbol Yaşam Merkezi, 24 Kasım Öğretmen Günü'nde tüm öğretmenlerimize eğlence hediye edecek!
21-24 Kasım tarihlerinde danışma noktasına gelerek öğretmen kimliğini gösteren tüm öğretmenlerimize bowling hediye edilecektir.

5- İstanbul Akvaryum Öğretmenler Günü Kampanyası 2020

Çok şey borçlu olduğumuz öğretmenlerimize İstanbul Akvaryum keşfi hediye!

Florya sahilinde yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, öğretmenlerimiz hayatının en özel öğretmenler gününü dolu dolu yaşasın diye özel bir kampanya düzenliyor. 21 - 24 Kasım tarihleri arasında tam 4 gün boyunca İstanbul Akvaryum tüm öğretmenlere ücretsiz giriş hakkı sağlıyor.

Tüm öğretmenler 21-24 Kasım'da Akvaryum'u ücretsiz ziyaret edebilir, öğretmen yakınları da bu tarihlerde 125 TL yerine 70 TL, Çocuklar ise 90 TL yerine 50 TL indirimli giriş biletlerimizden yararlanabilecektir.

6-
Acity Premium Outlet'ten öğretmenlerimize küçük bir hediye!


Acity Premium Outlet'ten 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel, öğretmen kimliği ile kampanya noktasına gelen tüm öğretmenlerimize kuru temizleme ve oto yıkama kuponu hediye!
Kampanya Detayı:
  • Kampanya 24 Kasım 2020 tarihinde öğretmen kimliği ile kampanya noktasına gelen öğretmenler içindir.
  • Katılımcılar 1 adet kuru temizleme veya 1 adet oto yıkama kuponu alabilirler.
  • Hediyelerin bedeli ve değişimi talep edilemez.
  • Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
7- Matmazel'den Öğretmenler Günü'ne Özel Fırsat!

Çantadan cüzdana, eldivenden, parfüm ve valize kadar uzanan geniş yelpazedeki ürünlerini, her kesimden bayanların beğenisine sunan Matmazel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel seçili ürünlerde net %40 indirime ek kasada ekstra %10 indirim uygulayacak.
%40 indirim seçili ürünlerde geçerlidir.

8- SEA LIFE Akvaryum Öğretmenler Günü Kampanyası 2020

Bize daima doğruyu göstermek için var gücüyle çalışan değerli öğretmenlerimize SEA LIFE İstanbul, 23-24 Kasım'da yetişkin ve yanında getireceği 2 kişi için biletler %50 indirimli!
Forum İstanbul'da bulunan ve heyecan verici deniz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul SEA LIFE Akvaryum 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel giriş biletlerinde 23-24 Kasım'da yetişkin ve yanında getireceği 2 kişi için biletler %50 indirim uyguluyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen tüm öğretmenlerin bilet gişelerindeki görevlilere öğretmen kartlarını göstermeleri gerekmektedir.


9-
Primemall İskenderun'dan Öğretmnelere Kitap Hediye


Öğretmenlerimize en güzel kitaplar İskenderun Primemall’dan!
Tüm İskenderun halkı için bir buluşma noktası Primemall İskenderun AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerimize Kitap hediye edecek.
24 Kasım Salı günü Primemall İskenderun danışma bankosuna gelen öğretmenlerimize kitap hediye edilecektir.
Hediye tesliminde öğretmen kimliği ibrazı zorunludur.


10- THY'den %20 İndirim



11- Türk Telekom'dan Öğretmenler Gününe Özel




12- EVGÖR Mobilya'dan Öğretmenler Günü Kampanyası

Evgör’ün her yıl 24 Kasım’da tekrarladığı “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında, tüm eğitim çalışanları mobilyalarını net yüzde 35 indirim avantajıyla yenileyebiliyor. Evgor.com.tr üzerinden yapılan mobilya ve aksesuar alışverişlerinde geçerli kampanya, Öğretmenler Günü’nde başlayıp, 30 Kasım’a kadar sürecek. 

 

2004 yılından bu tarafa, “Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile hizmet veren Evgör Mobilya, yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını yine unutmadı. Firmanın 30 Kasım’a kadar devam eden “Canım Öğretmenim” kampanyasında; yeni bir yuva kuran ya da evini yenileyen öğretmenler, yatak odasından yemek odası takımına, oturma grubundan tamamlayıcı ürünlere kadar tüm mobilya alışverişlerini %35 indirimli olarak yapıyor. Ayrıca dileyen eğitim çalışanları, peşin fiyatına farklı vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanabiliyor.

13- Maximum Kart Öğretmenler Günü Kampanyası 2020

Öğretmenler Günü’ne özel, 23-24 Kasım tarihlerinde Maximum Kart’ınızla çiçekçilik sektöründe aynı gün içerisinde, farklı işyerlerinden yapacağınız her 100 TL’lik çiçek alışverişinize 15 TL, toplamda 30 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor
Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanya çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanya kapsamında 23 Kasım 2020 00:01 ile 24 Kasım 2020 23:59 arasında yapılan alışveriş işlemleri dikkate alınacaktır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılınabilir. Internetten yapılan alışverişler dahildir. Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır.

MaxiPuanlarınız 1 Aralık 2020  tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 11 Aralık 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 30 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacaktır.


14 - LC Waikiki Öğretmenler Günü Kampanyası 2020

Lc Waikiki'de Öğretmenler Günene özel %15 indirim fırsatını kaçırmayın!
Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez adresi LC Waikiki, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. LC Waikiki,geleceğimize yön verebilmek için fedakarca çalışan öğretmenlerimize, 24 Kasım tarihinde yapacakları alışverişlerde %15 indirim sunuyor.
Kampanyada LC Waikiki mağazalarında alışveriş yapan öğretmenler çocuk ve yetişkin ürünlerinde %15 indirimle buluşuyor.Kampanyadan yararlanabilmek için ödeme sırasında öğretmen olunduğuna dair bir belge gösterilmesi yeterlidir.

15- HighWay Outlet Öğretmenler Günü Kampanyası 2020

Geleceğimize ışık tutan değerli öğretmenlerimize 100 TL değerinde hediye çeki HighWay Outlet AVM'de
Bolu'da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupa'nın en büyük otoyol üzeri alışveriş tesisi Highway Outlet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere 100 TL değerinde hediye çeki hediye edecek. 24-25 ve 26 Kasım tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında Highway Outlet Alışveriş Merkezinden aynı gün içinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan öğretmenler, Danışma noktasına giderek öğretmen kimlik kartlarını ve alışveriş fiş/faturalarını ibraz ettikten sonra 100 TL değerinde hediye çekinin anında sahip olabilecekler.
Hediye çekleri alışveriş merkezinde bulunan mağazalarda geçerli olurken aynı gün içinde kullanılabilecek.


Liste sürekli güncellenecektir. Sizinde öğretmenlerle paylaşmak istediğiniz kampanya varsa lütfen paylaşıma yorum olarak yazınız.

Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 

Kaynak: www.ogretmenx.com  Alıntılarda "www.ogretmenx.com" biçiminde aktif bağlantı veriniz. 
Editör: TE Bilişim
Yorumlar