23-11-2018

Öğretmenler Günü Kampanyaları - Öğretmenler Günü İndirimleri

1- TÜRK HAVA YOLLARI

Kampanya detayları
Biletleme dönemi 09 Ekim 2018 - 24 Mart 2019
Seyahat dönemi 19 Kasım 2018 - 31 Mart 2019

Kurallar ve koşullar 

  • İç hat öğretmen indirimi Türk Hava Yolları ve AnadoluJet iç hat seferleri ile Türk Hava Yolları Hopa seferlerinde uygulanacaktır.
  • Codeshare (ortak) uçuşlarda, Türk Hava Yolları Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir. 
  • Aktarmalı seferlerde indirim uygulanacaktır.
  • İç hat öğretmen indirimi Türk Hava Yolları internet sitesinde ve satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir. 
  • Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve aileleri bu indirimden faydalanabilir. 
  • Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler. 
  • Öğretmen yolcumuz hariç, yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır. 
  • İç hat öğretmen indirimleri diğer indirimlerle birleştirilemez. 
  • Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacaktır. 
  • Diğer uygulama koşulları için orijinal ücret koşulları geçerlidir.


2- TCDD

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: Yüksek Hızlı Trende 24-30 Kasım Tarihlerinde Öğretmenlere %50 İndirim

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla TCDD Taşımacılık AŞ'nin öğretmenlere yönelik düzenlediği yüzde 50 indirimli tren bileti uygulamasının 24-30 Kasım döneminde geçerli olduğunu dile getiren Turhan, "Ulaştırma ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Turhan, kampanyanın, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanan her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenleri, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elamanlarını, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenleri kapsayacağını bildirdi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenlerin biletlerini gişelerden, internetten, 444 82 33 numaralı çağrı merkezinden ya da acentelerden temin edebileceğini aktaran Turhan, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğünün 24-30 Kasım Öğretmenler Haftası kampanyaları kapsamında bugüne kadar yaklaşık 21 bin 250 öğretmenin seyahatini yüzde 50 indirimli biletle yaptığını kaydetti.


3- PTT

"PTT'DEN YÜZDE 30 İNDİRİM"

2018 öğretmenler gününe özel kampanyalar sürüyor. PTT 24 Kasım kampanyası kapsamında kargo gönderimlerinde %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Sadece Öğretmenlerimizin faydalanabileceği kampanya kapsamında 5 – 30 Kasım 2018 tarihlerinde PTT şubelerinden yurt içi Posta Kargosu ve APS Kurye Gönderilerinde %30 İndirim uygulanacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için  Öğretmen Kimlik Kartını göstermeniz gerekmektedir.


4- TÜRKTELEKOM

24 Kasım günü, gün boyu ücretsiz internet.
24-30 Kasım 2018 arası şebeke içi sınırsız görüşme

5- ENGLISHHOME

English Home internet sitesi ve mağazalarında 24 Kasım 2018 öğretmenler gününe özel kampanya kapsamında tüm ürünlerde %75’e varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.
Klasik İngiliz tarzının da ötesinde geçerek, country detaylarla desteklenen ürünleriyle yaşam alanlarınıza huzuru, rahatlığı ve romantizmi getiren English Home, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel başlattığı kampanya ile tüm ürünlerde %75’e Varan indirim uyguluyor.
Tüm English Home mağazaları ve online mağazada geçerli olacak bu büyük indirim fırsatını kaçırmayın.

6- MATMAZEL
 
Matmazel'den Öğretmenler Günü'ne Özel Fırsat!

Çantadan cüzdana, eldivenden, parfüm ve valize kadar uzanan geniş yelpazedeki ürünlerini, her kesimden bayanların beğenisine sunan Matmazel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Tüm Çantalarda tüm çantalarda ikinci ürün 1 TL kampanyası başlattı.
Kampanya 16 - 24 Kasım 2018 tarihleri arasında, markalar ve valizler katagorisi hariç tüm alışverişlerde geçerlidir.


7- MALTEPE PİAZZA AVM

Maltepe Piazza'dan Öğretmenlere Kahve Keyfi Hediye!
 
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10:00 - 22:00 arası Maltepe Piazza AVM'de yeni tutkumuz Big Carmelos'tan tüm öğretmenlere stoklarla sınırlı ücretsiz kahve ikramı olacaktır.
 
Sahip olduğu marka karması, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, geniş ve neoklasik mimari yapısı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, genç, dinamik ve geniş eğlence alanlarıyla şehre yepyeni bir soluk getiren Maltepe Piazza AVM, 24 Kasım Öğretmenler günü'nde öğretmen misafirlerine kahve ikram edecek.
Öğretmen kimliğinizi danışmaya gösterin, o güne özel tek kişilik, tek seferlik kahve hediyenizi almayı unutmayın!

8- FORUM KAPADOKYA
 
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nden Öğretmenlerimize Süpriz Hediyeler....
 
Forum Kapadokya AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize süpriz hediyeler dağıtacak. 24 Kasım Cumartesi Günü Forum Kapadokya AVM'ye gelen ve öğretmen kimliğini gösteren tüm öğretmenlere Alıveriş Merkezi içerisinde yer alan mağazalarda kullanabilecekleri süpriz hediye çekleri dağıtacak.
 Sürpriz hediye çekleri kazanmak için öğretmen kimliğini göstermen yeterli.

9- AGORA ADAPAZARI
 
Sakarya'nın alışveriş ve Yaşam Merkezi Agora Adapazarı AVM'den tüm öğretmenlerimize sinema bileti hediye...
 
Agora Adapazarı her özer günde olduğu gibi, Hayatımızda büyük öneme sahip olan Öğretmenlerimizin günü 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.
Kampanya kapsmaında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde danışma bankosuna öğretmen kartını getiren Agora Card'lı, tüm öğretmen ve öğretim üyelerine çift kişilik sinema bileti hediye edilecektir.

10- TUĞBA
Tuğba mağazasında Öğretmenler gününe özel net %50 indirim başladı!

Tesettür giyim denilince akla gelen ilk markalardan Tuğba, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Net %50 İndirim fırsatı sunuyor.

16 Kasım - 26 Kasım 2018 tarih arasında Tuğba mağazaları ve tugbaonline.com online satış sitesinde Triko, Eşarp, Çanta ve Şallarda Net %50 indirim uygulanacaktır.


11- SÜVARİ
 
Süvari Mağazalarında Öğretmenler Günü'ne özel indirimler başladı...
 
Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından Süvari, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile Triko, kravat ve Gömlekden oluşan pakette özel indirim uyguluyor.
Süvari Mağazalarında Öğretmenler Günü Kampanyası Kapsamında; Gömlek + Kravat 79,90 TL'ye, Triko + Gömlek + Kravat'tan oluşan öğretmenler günü paketini ise 149,90 TL'den satışa  sunuyor.
Bu özel kampanyadan yararlanmak için Tüm Öğretmenleri Süvari Mağazalarına bekliyoruz.

12-Forum Diyarbakır'dan Öğretmenlere Sinema Bilet Hediye! 
 
Forum Diyarbakır'dan tüm 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm Öğretmenlere sinema bileti hediye...
 
Diyarbakır’ın ve bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alışveriş merkezine gelen öğretmenlere sinema bileti hediye edecek.
24 Kasım Cumartesi günü öğretmen kimliği ile Forum Diyarbakır Danışma bankosuna gelen öğretmenlere sinema bileti hediye edilecektir.

13- Kozzy AVM'den Öğretmenlere Sinema ve Tiyatro Bileti Hediye!
 
Değerli Öğretmenlerimize Kozzy'den hediye sinema bileti veya Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde 25 Kasım tarihindeki oyun için davetiye hediye!

Düzenlediği birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle, ziyaretçilerini her zaman hoş sürprizlerle karşılayan Kozzy AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerimize  sinema keyfi armağan ediyor. Kozzy AVM, 23 - 25 Kasım tarihlerinde Kozzy’ye gelerek öğretmen kimliğini gösterenöğretmenlere Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde 25 Kasım tarihindeki oyun için bilet hediye edilecektir.

14- Primemall İskenderun AVM'den Öğretmenlere Hediye Çeki!
 
Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi'nden değerli öğretmenlerimize; Bir Kitap, Bin Teşekkür!
 
Tüm İskenderun halkı için bir buluşma noktası Primemall İskenderun AVM 24 Kasım Öğretmenler Gününde, öğretmen kimliği ile danışmaya gelen ilk 200 öğretmenimize Alakarga Kitabevinden 20 TL Hediye Çeki hediye verilecektir.
Kampanya, danışma bankosuna öğretmen kimliğiyle gelen ilk 200 öğretmenimiz için geçerlidir.

15-Setrms'ten 15. Yılına ve Öğretmenler Günü'ne Özel %50 İndirim!
 
Tessetür Giyim Markası Setrms, 15. Yılı ve Öğretmenler Günü Anısına Sadece 6 Gün TÜM ÜRÜNLERDE NET %50 İNDİRİM uygulayacak.
Tessetür Giyim Markası Setrms bu yıl 15. Yılını kutluyor. 15. kuruluş yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü birlikte kutlayacak olan Setrms, 6 gün boyunca tüm ürünlerde net %50 indirim uygulayacak.
Kampanya nakit ve tek çekim ödemelerde geçerlidir. Taksitli ödemelerde, eşarp, şal ve aksesuar grubunda indirim oranı değişecektir.

16- Erasta Fethiye EVM'den Öğretmenlerimize Kahve İkramı!
 
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize kahve ikramı Erasta Avm’den.
Fethiye'nin alışveriş ve yaşam merkezi Erasta AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen ziyaretçilerine Türk Kahvesi hediye edecek.
24 Kasım Cumartesi günü Erasta Fethiye Alışveriş Merkezine gelen öğretmenere, MEB Öğretmen kartını göstermeleri durumunda Türk Kahvesi ikram edecektir.

17- One Tower AVM'den Öğretmenlere Roller Kalem Hediye!

Geleceğimizi yazan öğretmenlerimize One Tower Alışveriş Merkezi'nden roller kalem hediye!

Ankara’nın en prestijli bölgesi Oran’da yer alan One Tower AVM,24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile öğretmen ziyaretçilerine roller kalem hediye edecek.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde One Tower Avm'ye gelin, öğretmen kimlik kartınızı danışmaya gösterin, roller kalem hediyemiz ile mutluluğunuza mutluluk katın!

18- İSTANBUL AKVARYUM

23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Akvaryum öğretmenlere ücretsiz. Birlikte geldiği çocuklara 29 TL, yetişkinlere 59 TL.

19- ROMAN

Seçili ürünlerde öğretmenlere özel %20 indirim uygulanacak.

20- PERA MÜZESİ

“Öğretmenler Günü” kapsamında 24 Kasım Cumartesi günü müze ziyareti tüm öğretmenlere ücretsiz! 23 - 24 Kasım günlerinde Pera Müzesi’ni ziyaret eden tüm öğretmenlere “İdealler Gerçekleşirken: Suna Kıraç’ın izinde 10 yılın öyküsü” kitabı armağan ediliyor. 20- 25 Kasım tarihleri arasında ise Pera Müzesi Artshop’ta “Mektep Meydan Galatasaray” ve “Batıya Açılan Pencere: Galatasaray Lisesi’nin 150 Yılı” yayınları %20 indirimli!

21- NEOMARİN AVM

22-24 Kasım arasında danışmaya kayıt yaptıran ilk 300 öğretmene sinema bileti hediye.


22- İstanbul Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş.
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) BELTUR AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 23-25 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 20 indirimli hizmet verileceğini duyurdu.

İBB BELTUR AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, "Sevgi medeniyetinin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyoruz" denildi.

Açıklamada, Hidiv Kasrı, Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Pendik Izgara, Pendik Haveran, Üsküdar Paşalimanı Restoran, Gülhane Kandil Restoran, Miniatürk Restoran, Yıldız Parkı Kır Kahvesi, Çadır Köşkü, Malta Köşkü, Emirgan Sarı Köşk ve Galata Kulesi'nde 23-25 tarihleri arasında öğretmenlere kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde yüzde 20 indirimle hizmet verileceği belirtildi.

23 - LCW WAİKİKİ

LC Waikiki'de tüm öğretmenlere 25 Kasım'a kadar %15 indirim!

Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez adresi LC Waikiki, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. LC Waikiki,geleceğimize yön verebilmek için fedakarca çalışan öğretmenlerimize, 22-23-24-25 Kasım 2018 tarihlerinde yapacakları alışverişlerde kasada ekstra %15 indirim uygulayacak.

İndirim, Golden Rose ve Wee ürünleri hariç tüm ürün gruplarında geçerlidir.
%15 İndirimden yararlanmak için alışverişi yapan kişinin öğretmen belgesini ibraz etmesi zorunludur.

24- HİGHWAY OUTLET
 
Highway Outlet 24 KasımÖğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile değerli öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.

Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl 24 Kasım Öğretmneler Günü'ne özel düzenleyeceği kampanya ile öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek. 23 - 24 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne gelen öğretmenlerimiz, hediye sinema biletlerinin danışma bankosundan öğretmen kimliğinizi gösterelek alabileceksiniz.

25- 17 BURDA
 
17 Burda AVM'den 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Öğretmenlerimize tatlı ve kahve hediye edilecektir.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 17 Burda’yı ziyaret eden tüm öğretmenler danışma bankosuna gelip öğretmen kartını gösteriyor, anında tatlı ve kahve hediye kartı verilecektir.
Hediye kartları yalnızca 24 Kasım tarihinde kullanılabilir.

26- PARK ADANA
 
Park Adana AVM'den Öğretmenlerimize Gönülden Bir Hediye!
 
Park Adana Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gelecek nesillerin yaratıcısı saygıdeğer öğretmenlerimizi Gönül Kahvesi’nde ağırlıyor, kahvaltı ikram ediyor.
Adana'nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Park Adana AVM, 24 Kasım Cumrtesi günü Danışma bankosuna gelerek öğretmen Kimliğini ibraz eden ilk 75 öğretmenimize  Gönül Kahvesi'nden kahvaltı hediye edecektir.

27- M1 ADANA
 
Öğretmenler Günü'nde M1 Adana mobil uygulamasını indiren öğretmenlerimize bizden sinema bileti hediye!
 
M1 Adana Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenleyeceği kmapanya ile öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.
24 Kasım Cumartesi günü M1 Adana mobil uygulamasını indiren ve M1 Adana Alışveri Merkezi Danışa bankosuna gelen öğretmenlere Yılbaşına kadar AVM içindeki Cinemaximum'da geçerli Sinema Bileti hediye edilecektir.
Hediye biletler IMAX, Gold Class ve 3D harici filmlerde geçerlidir.

28- OPTİMUM ANKARA

Optimum Ankara Outlet 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmen ziyaretçilerine bowling oyunu kuponu hediye edecek.

Ankara'nın ilk outlet merkezi Ankara Optimum 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm kıymetli öğretmenlerimize Rollhouse bowling oyunu hediye edecektir.

Rollhouse bowling oyunu hediyenizi 24 Kasım Cumartesi günü Öğretmen kimliğinizi göstererek danışmadan alabileceksiniz.


29- MALTEPE PARK
 

Maltepe Park'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Öğretmenlerimize lezzetli bir kutlama!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveri Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değerli öğretmenlerimize kahve hediye edecek.

19 – 25 Kasım tarihleri arasında Öğretmen kimliğiniz ile Maltepe Park Danışma Bankosuna gelen öğretmenlerimize Caribou Coffee’den kahve hediye edilecektir.

30- İSTANBUL SEA LİFE AKVARYUM
 
24 Kasım'da SEA LIFE İstanbul'u ziyaret eden öğretmenlerimize biletlerimiz %50 indirimli!
 
Forum İstanbul'da bulunan ve heyecan verici deniz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul SEA LIFE Akvaryum 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel giriş biletlerinde %50 indirim uyguluyor.
Kampanyadan faydalanmak isteyen tüm öğretmenlerin bilet gişelerindeki görevlilere öğretmen kartlarını göstermeleri gerekmektedir.

31- BONUS ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAMPANYASI
 
Öğretmenler Günü alışverişinize 20 TL bonus!
 
Bonus'lular21 - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılın, Pazar gününe kadar Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız her 125 TL ve üzeri giyim, kozmetik, çiçek, kuyum, aksesuar, ev içi gereksinimleri alışverişinize 10 TL, toplam 20 TL bonus kazanın.
 
Kampanya Detayı:
  • Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız her 125 TL ve üzeri giyim, kozmetik, çiçek, kuyum, aksesuar, ev içi gereksinimleri alışverişinize 10 TL, toplam 20 TL bonus verilecektir.
  • Kampanyaya sadece BonusFlaş uygulaması üzerinden katılım sağlanabilir.
  • Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
  • Kampanyaya GarantiOne Paracard Bonus dahil değildir.
  • BonusFlaş üzerinden katılmak için ilk harcamadan önce HEMEN KATIL'ın tıklanması gerekmektedir.
  • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım 1,99 TL'dir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 20 TL bonus kazanabilir.
  • 8 Aralık 2018 tarihine kadar kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
  • Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
  • Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Tek ödemeli ve taksitli işlemler dahildir.
  • Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. 
  • Kampanyaya ek kartlar dahildir.
  • Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
  • Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. 


32- WESTALİFE AVM

Westalife Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değerli öğretmenlerimize pasta ve Türk Kahvesi ikramı yapacak.

Zonguldak'ın en yeni alışveriş ve Yaşam Merkezi Westalife AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde danışma bankosuna gelen değerli öğretmenlerimize pasta ve Türk kahvesi hediye edecek.

Hediye stoklarla sınırlı olup, öğretmen kimliği ibrazı sorunludur.

33- MEYSU OUTLET
 

Meysu Outlet, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel, tüm öğretmenlere kalem hediye ediyor!

Kayseri'nin ilk outlet alışveriş merkezi olan Meysu Outlet, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, alışveriş için Meysu Outlet'e gelen öğretmenlere kalem hediye edecek.

24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlere özel kampanyalar hazırlayan Meysu Outlet, alışveriş merkezindeki danışma bankosuna öğretmen kimliğini gösteren herkese kalem hediye ederek, öğretmenler gününü kutlayacak.

34- AHL PARK

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmen kimlik kartıyla AHL Park'a gelen tüm öğretmenlerimize, Gloria Jeans'den Türk kahvesi hediye!

Çorum'un alışveriş ve Yaşam Merkezi AHL Park AVM, 24 Kasım Cumartesi günü Öğretmen ziyaretçilerine Türk Kahvesi hediye edecektir.

24 Kasım Cumartesi günü AHL Park Danışma bankosuna gelerek öğretmen kimliğini ibraz eden tüm öğretmenlerimize Gloria Jeans'de geçerli Türk Kahvesi Kuponu hediye edilecektir.

35- CARREFOURSA
 

CarreforuSA'dan Öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel 25 TL Puan Hediye...

Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı istihdam modern perakendeciliğin temelini oluşturmanın yanı sıra uygun fiyat politikasını promosyonel aktivitelerle desteklemekte ve aynı zamanda piyasada yer alan tüm farklı ürün gruplarını bünyesinde barındırarak müşterilerine geniş bir ürün ve fiyat yelpazesi sunan CarrefourSA,24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile öğretmen müşterilerine ekstra 25 TL Puan Hediye edecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 4604’e “OGR” yazıp SMS atması, alışverişinde atılan mesaja cevap olarak gelen şifreyi CarrefourSA kartı (Standart, Venüs ve Platin) ile birlikte kullanması ve ödeme esnasında öğretmen kartını veya emekli öğretmen kartını kasa görevlisine göstermesi gerekmektedir.

Kampanya Detayı:

  • Kampanyadan sadece öğretmenler ve öğretmen emeklileri faydalanabilir.
  • Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 4604’e “OGR” yazıp SMS atması, alışverişinde atılan mesaja cevap olarak gelen şifreyi CarrefourSA kartı (Standart, Venüs ve Platin) ile birlikte kullanması ve ödeme esnasında öğretmen kartını veya emekli öğretmen kartını kasa görevlisine göstermesi gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanılabilmesi için şifrenin 150 TL veya üzeri alışverişte kullanılması gerekmektedir.
  • Yalnızca şifre kullanılarak yapılan ilk alışveriş kampanya kapsamında değerlendirilir. Kampanyadan 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde sadece bir defa yararlanılanabilir.
  • Bir şifre bir kez kullanılabilir. Alışveriş tutarı hesaplanırken alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları ve kuyum, oto lastiği, fotokopi kağıdı, milli piyango bileti, elektronik ve klima alışverişleri dikkate alınmayacaktır.
  • Kampanya koşullarına uygun şekilde alışveriş yapılan (fiş üzerinde yazan) CarrefourSA karta 25 TL puan 04 Aralık 2018’de yüklenecek olup puanların geçerlilik süresi yüklendiği gün dahil 30 gündür.
  • Ödeme esnasında puan/hediye kart/kurumsal çek/iade çeki kullanılırsa bu tutarlar toplam fiş tutarından düşülerek kampanya kapsamındaki toplam tutar belirlenecektir.
  • CarrefourSA kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


37- M1 GAZİANTEP AVM

M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi'nden Öğretmenler Günü'nde çok sevdiğimiz öğretmenlerimize sinema bileti hediye!

Gaziantep’in ilk alışveriş merkezi olan, yıllardır keyifli alışveriş ve yaşam merkezi olarak Gazianteplileri ağırlayan M1 Merkez Gaziantep AVM;  24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.
23-24 Kasım 2018 tarihlerinde M1 Gaziantep AVM'ye gelen öğretmenlerimize sinema bileti hediye edilecektir. Hediye sinema biletinizi Öğretmen kimliğinizle birlikte danışma bankosundan alabilirsiniz.
Hediye sinema bileti 500 bilet ile sınırlıdır. Sinema biletleri 7 Aralık 2018 tarihine kadar geçerlidir.


38- PRİMEMALL AVM

Öğretmenlerimize en güzel hediye Primemall Antakya’dan!

Yıl boyunca yaptığı sürprizlerle ziyaretçilerine doyumsuz anlar yaşatan Primemall Antakya Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel öğretmen ziyaretçilerine sinema bileti hediye edecek.

24 Kasım Cumartesi günü Öğretmenler gününe özel öğretmen kimliği ile gelen tüm öğretmenlerinize sinema bileti hediye edlecektir.

39- ANATOLİUM MARMARA
 

Öğretmenler Gününde kahveniz Anatolium Marmara Fırın Sanatından Hediye!

Sadece bir alışveriş merkezi olmaktan çıkıp ziyaretçileri için bir eğlence merkezine dönüşen Anatolium Marmara, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel 24 Kasım Cumartesi günü öğretmen ziyaretçilerine Fırın Sanatı'ndan Kahve Hediye hediye edecektir.


Liste sürekli güncellenecektir. Sizinde öğretmenlerle paylaşmak istediğiniz kampanya varsa lütfen paylaşıma yorum olarak yazınız.

Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 

Kaynak: www.ogretmenx.com  Alıntılarda "www.ogretmenx.com" biçiminde aktif bağlantı veriniz. 

Editör: TE Bilişim