22-11-2019

Öğretmenler Günü Kampanyaları - Öğretmenler Günü İndirimleri

1- TÜRK HAVA YOLLARIMEB'de görev yapan öğretmenlere THY ve AnadoluJet tarafından uygulanan iç hat seferlerinde yapacakları seyahatlerde Miles-Smiles programına üye olmak şartıyla %20 indirim uygulanacak. Yapılan bu indirim öğretmenlerimiz ile birlikte seyahat eden eş ve çocukları için de geçerlidir.

İndirim 11 Kasım 2019-14 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerlidir.

İndirim kampanyası YÖK'e bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ve aileleri için de geçerlidir.

Kampanya Detayı:


Seyahat dönemi: 11 Kasım 2019 –14 Mayıs 2020 (18-22 Kasım 2019, 20 - 31 Ocak 2020 ve 6 - 10 Nisan 2020 tarihleri arası geçerlidir.)
Biletleme dönemi: 11 Kasım 2019 - 1 Aralık 2020
Türk Hava Yolları ve AnadoluJet iç hat seferlerinde geçerlidir. 
Bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en fazla 4 yolcu için belirtilen indirim oranı uygulanır.
Kampanyanın başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaptırmış yolcular da bu indirimden faydalanabilir. 
Bebek yolcular için sadece bebek yolcu indirimi uygulanır. 
Ercan ve Hopa hattı ile ortak uçuş anlaşması yapılan diğer havayolları uçuşları kampanya kapsamında değildir.
Promosyon ücret seviyeleri hariçtir.
Belirtilen tarihler haricindeki seyahatlerde geçerli değildir.
Diğer kampanyalar ve indirimler ile birleştirilmez.
Çift soyadı kullanmayı tercih eden yolcularımız, ikinci soyadını isim hanesinde belirterek yine bu indirimden yararlanabileceklerdir.
Yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret uygulanacaktır.
Check-in sırasında öğretmen kimliğinin yanında bulundurulması ve gösterilmesi zorunludur.
Türk Hava Yolları kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Bizi instagram'dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bizi Twitter'dan takip etmek için TIKLAYINIZ

Bizi Facebook'tan takip etmek için TIKLAYINIZ

2- TÜRK TELEKOM

24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü'ne özel Türk Telekom'lu öğretmenlere bir hafta boyunca geçerli 2 GB cepten internet ve şebeke içi sınırsız konuşma hakkı (yurt içi) hediye edilecek.

Söz konusu kampanya 24 Kasım 2019 00:00 itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı tarifesi-Eğitimciler Tarifesi-Pekiyi ve Yıldızlı Pekiyi tarifesi-Eğitimciler 3 GB ve Eğitimciler 6 GB tarifelerinden faydalanmakta olan tüm aktif müşterilere tanımlanacak.

3- PTT

24 Kasım Öğretmen gününden önceki 5 iş günü içinde postaya verilecek yurt içi APS kurye ve posta kargolarında %25 indirim uygulanacaktır.

Sadece Öğretmenlerimizin faydalanabileceği kampanya kapsamında 18 - 22 Kasım 2019 tarihlerinde PTT şubelerinden yurt içi Posta Kargosu ve APS Kurye Gönderilerinde %25 İndirim uygulanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için  Öğretmen Kimlik Kartını göstermeniz gerekmektedir.


 

4- Forum Kapadokya

Değerli öğretmenlerimize Forum Kapadokya'dan güzel armağan...

Forum Kapadokya AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize süpriz hediyeler dağıtacak. 24 Kasım Cumartesi Günü Forum Kapadokya AVM'ye gelen ve öğretmen kimliğini gösteren tüm öğretmenlere Alıveriş Merkezi içerisinde yer alan mağazalarda kullanabilecekleri sürpriz puanlar dağıtacak.

24 Kasım Pazar günü Forum Kapadokya AVM Danışma noktasına Öğretmen kimliğini gösteren tüm öğretmenlerimize içerisinde 25 TL yüklü Param Forum Kapadokya Kart hediye edilecektir.


5- TCDD

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Türkiye 2023 yılı hedeflerine kararlılıkla yürürken tüm kurum ve kuruluşların ihtiyacı olan en önemli unsurun kaliteli insan kaynağı olduğunu söyledi.

Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, insan kaynağı 21'inci yüzyılın gerektirdiği donanıma sahip değilse başarının mümkün olamayacağını belirten Turhan, "Bu anlamda öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğinin inşa edilmesinde mihenk taşı. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak başımızın tacı öğretmenlerimize armağan vermek istedik ve kampanya düzenledik" dedi.

Geçen yıl 4 bin 567 öğretmen yararlandı

Kampanyalardan birinin TCDD Taşımacılık AŞ tarafından planlandığı bilgisini veren Turhan, kuruluşun geçen yıl 4 bin 567 öğretmenin seyahatini yüzde 50 indirimli biletle yapmasını sağladığını hatırlattı.

Turhan, bu yıl da benzer bir kampanya düzenlendiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ulaştırma ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Öğretmenler Günü dolayısıyla o hafta 24-30 Kasım'da yüksek hızlı tren (YHT) ve ana hat tren fiyatlarında öğretmenlerimize yüzde 50 indirim yapılacak." 

Turhan, kampanyanın, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanan her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenleri, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elemanlarını, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenleri kapsayacağını vurguladı.

Ayrıca, uygulamadan yararlanmak isteyen öğretmenlerin biletlerini gişelerden, internetten, 444 82 33 numaralı çağrı merkezinden ya da acentelerden temin edebileceğini anlattı.

6- Yeşilyurt AVM'de Öğretmenler Günü'ne Özel Hediyeni Kendin Seç!

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenleyeceği kampanya ile ziyaretçilerine hediyeler dağıtacak.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Öğretmenler Günü’ne özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 21 - 24 Kasım tarihleri arasında toplamda ya da tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, fiş ya da faturalarını danışma bankosundan istetikleri hediyeyi seçebilecekler.

Hediyeler stoklarla sınırlıdır.

7- One Tower AVM'den Öğretmenlerimize Eğlenceli Hediye!

24 Kasım Öğretmenler Günü, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden öğretmenlerimize eğlenceli hediye!

One Tower Alışveriş ve Yaşam merkezi öğretmenler gününde geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizi unutmadı. 24 Kasım  Öğretmenler Günü’nde One Tower Avm  danışma bankosuna öğretmen kimlik kartlarını gösteren tüm öğretmenlere JoyPort Eğlence Merkezi'nde bowling oyunu hediye edilecektir.

8- EMİNEVİM


Öğretmenler Günü fırsatlarıyla; kasım ayı boyunca otomobil sahibi olmak isteyen öğretmenlere özel ‘‘%2 peşinat fırsatı’’, ev sahibi olmak isteyen öğretmenlere ise sınırlı kontenjanlı kampanyalar dahilinde ‘‘29 aya varan erken teslim fırsatı’’ sunuyoruz.

Ayrıca öğretmenlerimize özel %20’ye varan organizasyon ücreti indirim kampanyası da kasım ayı boyunca devam edecek. Siz de en yakın şubemize gelin, çok özel fırsatları kaçırmayın.

GENEL KAMPANYA ŞARTLARI
• Kampanyalar MEB ve YÖK’e bağlı öğretmenlerimiz için geçerli olup kimlik beyan edilmesi gerekmektedir. • Kampanyalar kendi içerisinde tek olup diğer kampanyalar ile birleştirilemez. •  Kampanyalar 01.11.2019 ile 30.11.2019 tarihleri arasında başvuru yapan öğretmenlerimiz için geçerlidir. •  2. Kampanya Kontenjanlı olup sınırlı sayıdadır. •  1, 2 ve 4. Kampanyalar özel statü kampanyaları olup ayrıca bir indirim uygulanamaz.• Kampanyalardan faydalanabilmek için kayıtların istenilen ödemeleri 5 iş günü içerisinde tamamlanmalıdır. Aksi durumda üyelik kampanya kapsamında çıkarılacaktır.

9-Öğretmenlerimizin Hediyesi Forum Diyarbakır'dan

Forum Diyarbakır'dan Öğretmenlerimize Migros'tan Hediye!

Diyarbakır’ın ve bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alışveriş merkezine gelen öğretmenlere Migros'ta geçerli 30 TL Yüklü Migros Money Kart hediye edecek.

24 Kasım Cumartesi günü öğretmen kimliği ile Forum Diyarbakır Danışma bankosuna gelen ilk 500 öğretmene 30 TL Yüklü Migros Money Kart hediye edilecektir.

10- Highway Outlet'te Öğretmenlere Küçük Bir Hediye


Highway Outlet 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile değerli öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.

Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl 24 Kasım Öğretmneler Günü'ne özel düzenleyeceği kampanya ile öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek. 24 Kasım 2019 Pazar Günü Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne gelen öğretmenlerimiz, hediye sinema biletlerinin danışma bankosundan öğretmen kimliğinizi göstererek alabileceksiniz.

11- Symbol'den Öğretmenlerimize Bowling Çeki Hediye


Öğretmenler Günü Hediyeniz Symbol'den

Kocaeli ve bölgenin buluşma ve sosyalleşme alanı olan Symbol Yaşam Merkezi, 24 Kasım Öğretmen Günü'nde tüm öğretmenlerimize eğlence hediye edecek!

23-24 Kasım tarihlerinde öğretmen kimliğiyle danışma noktasına gelen tüm öğretmenlerimize bowling çeki hediye edilecektir.

12- TUĞBA Öğretmenler Gününe Kampanyası 2019


Tuğba Venn’de öğretmenler gününe özel indirim fırsatını kaçırmayın!
Tesettür giyim denilince akla gelen ilk markalardan Tuğba, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Net %30 İndirime ek olarak kasada ekstra %20 indirim fırsatı sunuyor.
18 Kasım - 25 Kasım 2019 tarih arasında Tuğba mağazaları ve tugbaonline.com online satış sitesinde TNet %30 İndirime ek olarak kasada ekstra %20 indirim uygulanacaktır.
Kampanyaya takım, abiye, eşarp-şal, aksesuar ve ayakkabı grupları dahil değildir.

13- Cardfinans Öğretmenler Günü Kampanyası 2019


Öğretmenler Günü'ne özel Cardfinans'tan 50 TL ParaPuan Hediye!

24 Kasım'a kadar CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla yapacağınız her 100 TL ve üzeri giyim, kozmetik ve kırtasiye harcamanıza 10 TL, toplamda 50 TL'ye varan ParaPuan hediye!

14-İsfanbul Tema Park Öğretmenler Günü Kampanyası


Eski Adıyla Vialand, yeni adıyla İsfanbul Tema Park'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize özel fırsat...

MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim merkezi, İsmek, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenlerimiz faydalanabilirler. Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine gelen Öğretmenlerimiz ve İl MEB personeli kendileri 39,99 TL yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları Tam bilet fiyatımız üzerinden % 50 indirimle 84,99 TL’den satın alabilirler.

Kampanya Detayı:
Gişede öğretmen kimliğinin gösterilmesi zorunludur.
Kampanyadan sadece TC vatandaşları yararlanabilir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.
MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim merkezi, İsmek, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenlerimiz faydalanabilirler. Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine gelen Öğretmenlerimiz ve İl MEB personeli kendileri 39,99 TL yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları Tam bilet fiyatımız üzerinden % 50 indirimle 84,99 TL’den satın alabilirler.
İndirimden faydalanan tüm misafirlerimiz tamamı isfanbul.com’da yayınlanan Tema Park genel kurallarına uymak zorundadır


15- Öğretmenlerimize En Şık Hediye Atlantis'ten


AntaresAlışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Öğretmenlerimize Şıklık Hediye edecek!
Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde  24 Kasım Öğretmenler Günü' nde öğretmenlerimize Çift Geyik Karaca veya Moda Mağazalarında geçerli hediye çeki dağıtacak.
23- 24 Kasım tarihlerinde toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ve öğretmen kimlik kartlarıyla danışma noktasından kayıt yaptıran erkek öğretmenlere Çift Geyik Karaca'da, kadın öğretmenlere Moda İlgi mağazasında geçerli 100 TL hediye çeki verilecektir.
Hediye Çekleri sadece Çift Geyik Karaca ve Moda mağazalarında geçerlidir.

16- Park Bornova'dan Öğretmenler Gününe Özel Hediye!


Park Bornova'dan Öğretmenlerimize, 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Hediye!
Park Bornova Outlet Center 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel Öğretmenlerimize çeşitli hediyeler dağıtacak.
24 Kasım Pazar günü Park Bornova Danışma noktasına öğretmen kimliğini ibraz eden öğretmenlerimize çeşitli hediyeler verilecektir. park Bornova Öğretmenler Günü kampanyası kapsamında, 25 öğretmene çift kişilik sinema bileti, 5 öğretmene ekmekçi'nden çift kişilik menü, 10 öğretmene Pagoda'dan Kitap ve 50 öğretmene Park Bornova Kalemi hediye edilecektir.

17-Altınyıldız Classic Öğretmenler Günü Kampanyası 2019


Altınyıldız Classic'te Öğretmenler Gününe özel indirim fırsatı...
Altınyıldız Classic mağazalarında 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel, değerli öğretmenlerimize tüm indirimlere ek %15 indirim uygulanacaktır.
30 Kasım 2019 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, kasada Öğretmen Kimliğini ibraz eden öğretmenlere ekstra 15 indirim uygulanacaktır.

18- Kırıkkale Podium Öğretmenler Günü Kampanyası


İlham veren öğretmenlere Kırıkkale Podium'dan hediye!
Kırıkkale'ye sadece alışverişi değil, eğlence ve keyif dolu aktiviteleri de getiren Podium AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerimiz için bir sürpriz hazırladı.
24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel 24 Kasım Pazar günü tüm öğretmenlerimiz Öğretmenler Günü pazta ile kutlanacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel hazırlanan pasta ziyaretçilerin katılımıyla saat 16:00'da kesilecek.
Ayrıca 24 Kasım Pazar Günü Kırıkkale Podium AVM danışma noktasına öğretmen kimliğini gösteren öğretmenlere kalem hediye edilecek.

19- İstanbul Akvaryum Öğretmenler Günü Kampanyası 2019

24 Öğretmenler Günü'ne özel Tüm Öğretmenlere İstanbul Akvaryum girişleri ücretsiz...Florya sahilinde yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, öğretmenlerimiz hayatının en özel öğretmenler gününü dolu dolu yaşasın diye özel bir kampanya düzenliyor. 22 - 24 Kasım tarihleri arasında tam 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum tüm öğretmenlere ücretsiz giriş hakkı sağlıyor.

Tüm öğretmenler 22-24 Kasım'da Akvaryum'u ücretsiz ziyaret edebilir, öğretmen yakınları da bu tarihlerde 99 TL yerine 60 TL, Çocuklar ise 69 TL yerine 40 TL indirimli giriş biletlerimizden yararlanabilecektir.

20- Aker İpek Eşarp ve Şallarda Öğretmenler Günü'ne Özel İndirim

Öğretmenler Günü'ne özel İpek Eşarp ve Şallarda Aker mağazalarında ve akeronline.com 'da 24 Kasım'a kadar %300 indirimde!

Dünyanın en iyi ve en çok tercih edilen eşarp markası Aker, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel 22 - 24 Kasım tarihleri arasında tüm mağazaları ve online satış sitesinde İpek Eşarp ve Şallarda %30 indirim uygulayacaktır.

Tüm kadınlarımıza renk katacak ve tarzının bütünleyicisi olacak ürünleri kaçırmayın.

21- Primemall İskenderun'dan Öğretmnelere Leziz Bir Hediye


En Leziz Öğretmenler Günü Hediyesi Primemall İskenderun'dan!
Tüm İskenderun halkı için bir buluşma noktası Primemall İskenderun AVM 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan öğretmenlerimiz Bursa Kebap Evi'nden 25 TL yemek çeki verilecektir.

22-Bonus Öğretmenler Günü Kampanyası 2019


22 - 25 Kasım tarihleri arasında Öğretmenler Günü’ne özel, Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız her 125 TL ve üzeri kozmetik, çiçek, kuyum, aksesuar, ev içi gereksinimleri alışverişinize 15 TL, toplam 30 TL bonus hediye.

Kampanya Detayı:
Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız her 125 TL ve üzeri kozmetik, çiçek, kuyum, aksesuar, ev içi gereksinimleri alışverişinize 15 TL, toplam 30 TL bonus verilecektir.
Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
GarantiOne Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılmak için BonusFlaş'tan HEMEN KATIL'ın tıklanması gerekmektedir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 30 TL bonus kazanabilir.
Kazanılan bonuslar müşterinin en çok kazanan kartına yüklenecektir.
7 Aralık'tan sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 2,99 TL'dir.
Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları dahil değildir.
Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. 
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. 
23-Novada Edremit'ten Öğretmenlerimize Sinema Bileti Hediye!


Edremit'in alışveriş ve yaşam merkezi Novada Edremit, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değerli öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.
24 Kasım Ögretmenler Günü'nde öğretmen kimlik kartıyla Novada Edremit'e gelen ilk 300 öğretmenimize ücretsiz sinema bileti hediye edilecektir.
Hediye sinema bileti 31 Aralık 2019 tarihine kadar Novada Edremit'te yer alan Cinemarina Sinemalarında geçerlidir.

24- Neomarin'den Öğretmenlerimize Sıcacık Bir Hediye!


Değerli Öğretmenlerimize Neomarin’den Sıcacık Bir Hediye!
Pendik’te E-5 otoyolu üzerinde gerek özel araç gerekse toplu taşıma ile kolayca ulaşabileceğiniz, alışverişi, eğlenceyi, teknolojiyi ve lezzeti fazlasıyla içinde barındıran Neomarin Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Öğretmenlerimize Kupa hediye edecek.
24 Kasım Öğretmeler Günü'ne özel tasarlanan Kupa hediyenizi 24 Kasım'da öğretmen kimliğiyle 10:00-17:00 saatleri arasında danışmamıza kayıt yaptıran alabileceksiniz.
Hediye olarak verilecek Kupa 250 adet stokla sınırlıdır.

25- U.S.Polo Assn. Öğretmenler Günü Kampanyası 2019


U.S. Polo’da Öğretmenler Günü’ne Özel 22-23-24 Kasım tarihleri için geçerli tüm çanta ve cüzdanlarda %30 indirim var.
125 yıllık polo sporundan ilham alan ve modern hayatın akışına uygun tasarımlar sunan U.S. Polo Assn. geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimize özel bir kampanya ile teşekkür ediyor.
22-24 Kasım tarihlerinde U.S. Polo Assn. mağazalarında öğretmenler gününe özel tüm çanta ve cüzdanlarda geçerli %30 indirim uygulanacaktır.

26-World Card Öğretmenler Günü Kampanyası 2019
 
Öğretmenler Günü'ne özel çiçek alışverişlerinize 10 TL WorldPuan Hediye!

22 - 24 Kasım 2019 tarihleri arasında World card ile çiçekçilik sektöründe tek seferde yapılacak ilk 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL Worldpuan!

Kampanya Detayı:
• Kampanya 22-24 Kasım 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

• Çiçekçilik sektöründeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.

• Kampanyaya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar dahildir.

• Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.

• Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

• Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

• Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

• Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.

• Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.

• Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanılacaktır.

• Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 10 TL Worldpuan kazanabilir.

• Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 29 Kasım 2019 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanma tarihi 9 Aralık 2019'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 10 Aralık 2019'de geri alınacaktır.

• Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard'lara 29 Kasım 2019 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard'ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard'ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard'lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard'ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 9 Aralık 2019'dir. Kullanılmayan puanlar 10 Aralık 2019'de geri alınacaktır.

• Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard'ları ile yapmaları gerekmektedir.

• Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.

• Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

• Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

• Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.

• Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

• Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.


27-CarrefourSA Öğretmenler Günü Kampanyası 2019


CarreforuSA'dan Öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel %10 Puan Hediye...

Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı istihdam modern perakendeciliğin temelini oluşturmanın yanı sıra uygun fiyat politikasını promosyonel aktivitelerle desteklemekte ve aynı zamanda piyasada yer alan tüm farklı ürün gruplarını bünyesinde barındırarak müşterilerine geniş bir ürün ve fiyat yelpazesi sunan CarrefourSA,24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile öğretmen müşterilerine öğretmenlerimize alışverişlerinin %10’u kadar TL puan hediye edecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 4604’e “OGR” yazıp SMS atması, alışverişinde atılan mesaja cevap olarak gelen şifreyi CarrefourSA kartı (Standart, Venüs ve Platin) ile birlikte kullanması ve ödeme esnasında öğretmen kartını veya emekli öğretmen kartını kasa görevlisine göstermesi gerekmektedir.

Liste sürekli güncellenecektir. Sizinde öğretmenlerle paylaşmak istediğiniz kampanya varsa lütfen yorum olarak yazınız.

Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 

Kaynak: www.ogretmenx.com  Alıntılarda "www.ogretmenx.com" biçiminde aktif bağlantı veriniz.

Editör: TE Bilişim