Yayınlanma
Güncelleme

Öğretmenler Günü Kampanyaları - Öğretmenler Günü İndirimleri




1- TCDD %50 İndirim

Öğretmenler Günü Kampanyası kapsamında, MEB'e bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenlere, 24-30 Kasım döneminde YHT ve ana hat tren biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından alınan bilgiye göre, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü 2016'dan beri sürdürdüğü "Öğretmenler Günü Kampanyası"nı bu yıl da uygulamaya koyacak.

Bu kapsamda 24-30 Kasım'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat trenlerini yüzde 50 indirimli kullanabilecek.

Yolculara bilet satışında birçok alternatif sunuluyor

Yoğun ilgi gören kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenler, biletlerini farklı yöntemlerle temin edebiliyor.

Yolcular biletlerini gişelerden, internet sitesinden, mobil uygulamadan alabileceği gibi, 444 82 33 numaralı çağrı merkezini arayarak veya acentelerden temin edebiliyor.

Kampanya sürecinde öğretmenlerin, biletlerini satın aldıktan sonra biniş noktalarında öğretmen kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

İlk defa 2016 yılında başlatılan Öğretmenler Günü indirimlerden bugüne kadar toplam 19 bin 180 öğretmen faydalandı.

2- PTT Kargo'da yüzde 24 indirim

PTT AŞ tarafından da Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında, PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim yapılacak.

İndirimden faydalanmak isteyen öğretmenlerin, kargo gönderimi sırasında öğretmen kimlik kartını ibraz etmeleri yeterli olacak.

3- Flyinn AVM'den Öğretmenlere Sinema Bileti Hediye

İstanbul Florya'da Türkiye'nin ve Dünya'nın önde gelen markalarıyla ziyaretçilerini ağırlayan Flyinn AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerinize sinema bileti hediye edecek.

24 Kasım Çarşamba Günü Flyinn AVM'ye gelen ve danışma noktasına Öğretmen kimliğini ibraz eden tüm öğretmenlerimize 1 adet sinema bileti hediye edilecektir.

4- Türk Hava Yolları %20

Kampanya detayları
Biletleme dönemi 04 Kasım 2021 - 24 Nisan 2022
Seyahat dönemi 04 Kasım 2021 – 24 Nisan 2022

 

5- Öğretmenler Günü Hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Yüz yüze eğitime dönüş yapıldığı bugünlerde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlığını güvence altına alan öğretmen müşterilerimizin Öğretmenler Günü hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Öğretmenler Günü kampanyamız kapsamında, Anadolu Sigorta’dan ilk kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran öğretmen müşterilerimize hem %5 indirim hem de 100 TL Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı sunuyoruz.

6 - Setrms'ten Öğretmenler Günü'ne Özel Ekstra 250 TL'ye Varan İndirim

Tessetür Giyim Markası SETRMS'ten Öğretmenler gününe özel tüm mağazalarında ve online alışveriş sitesinde ekstra 250 TL'ye varan İndirim Fırsatı...

Setrms, Hayatlarını, gelecek nesillerimizin eğitimi için feda etmiş öğretmenlerimize tüm indirimlere ek 500 TL’lik Alışverişinize 50 TL, 750 TL’lik Alışverişinize 100 TL ve 1250 TL’lik Alışverişinize 250 TL indirim uyguluyor.

Kampanya 15 - 25 Kasım Tarihleri Arasında, Yeni Sezon Ürünlerde Geçerlidir.

7- Palm City Mersin'den Öğretmenlere Sinema Keyfi Hediye

23 ve 24 Kasım tarihlerinde öğretmenlerimize popcorn eşliğinde gün boyu geçerli sinema keyfi hediyesi Palm City Cinemarine’de!

Mersin'in en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden Palm City Mersin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ndetüm öğretmenlerimize Cinemarine sinema salonunda geçerli sinema bileti hediye edecek.

Hediye biletlerinizi 16-24 Kasım tarihleri arasında öğretmen kimliğinizi ibraz ederek Palm City yönetim ofisinden teslim alabilirsiniz.

8- Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açacak

Devlet Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla oyunlarını öğretmenlere ücretsiz sunacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, farklı bölgelerdeki 12 oyun, 24-25 Kasım'da ücretsiz olarak öğretmenlerle buluşacak.

Öğretmenlik mesleğine farkındalığın artırılması ve eğitimcilerin mesleki motivasyonlarının yükseltilmesine katkı sağlamak üzere ülke genelinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında, 4 bin 300 öğretmenin ücretsiz olarak tiyatro izlemesi sağlanacak.

Biletler, Devlet Tiyatroları gişelerinden ya da ilgili müdürlüklerden öğretmen kartları gösterilerek temin edilebilecek.

9- Öğretmenlere Trend Arena'dan Sinema Bileti Hediye

Değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Trend Arena Alışveriş Merkezi  sinema keyfi ile kutluyor...

Çorlu'nun alışveriş ve yaşam merkezi, Trend Arena Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize sinema bileti hediye ediyor.

10- Antares AVM 

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde  24 Kasım Öğretmenler Günü' nde öğretmenlerimize bowling bileti hediye edecek
24 - 25 - 26 Kasım 2021 tarihlerinde öğretmen kimlikleriyle Atlantis danışma noktasına gelen öğretmenlerimize, Joiland’den 1 adet bovling bileti hediye edilecektir.
11-  So Chic 24 Kasım Öğretmenler Günü

Aksesuar modasının öncü markası So CHIC, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile en şık, en zarif öğretmenler günü hediyelerinde ekstra 100 TL indirim fırsatı sunuyor.

19 - 21 Kasım 2021 tarihleri arasında tüm So Chic mağazaları online satış kanallarında geçerli olacak kampanyada 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 100 TL indirim uygulanacaktır.

Kampanya altın ürünlerinde geçerli değildir.

12-Öğretmenlerimize Sinema Bileti Acity’den Hediye!

Öğretmenler Günü’ne özel 24-25 Kasım tarihlerinde öğretmen kimliği ile gelen tüm öğretmenlerimize sinema bileti Acity’den hediye!

Kampanya 24 ve 25 Kasım 2021 tarihlerinde öğretmen kimliği ile kampanya noktasına gelen öğretmenler içindir. Katılımcılar 1 adet sinema bileti kuponu alabilirler.

13-Matmazel Öğretmenler Günü Kampanyası 2021

Matmazel Çanta'da biricik öğretmenlerimize özel net %40 ve nakit ödemelerde ek %10 hediye...

Çantadan cüzdana, eldivenden, parfüm ve valize kadar uzanan geniş yelpazedeki ürünlerini, her kesimden bayanların beğenisine sunan Matmazel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel seçili ürünlerde net %40 indirime ek nakit ödemede kasada ekstra %10 indirim uygulayacak.

Kampanya seçili Matmazel markalı ürünlerde geçerlidir.

14- Atlaspark AVM'den Tüm Öğretmenlere Sinema Bileti Hediye

20-21-22-23 Kasım tarihlerinde Atlaspark AVM danışmamıza gelerek, MEB öğretmen kartını ibraz eden tüm öğretmenlerimize tek kişilik Cineatlas bileti hediye edilecektir.

15- 22-28 Kasım Haftası Öğretmen ve Öğrencilere GKN Kargo %50 İndirim

Yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi hem değerli öğretmenlerimize hem de öğretmenlerini özel günlerinde unutmadıklarını göstermek isteyen öğrencilere GKN Kargo'dan indirim müjdesi geldi. Kargo şirketi, bu özel günde öğrenciler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlere küçük bir jest yapmak amacıyla 22-28 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim yapıyor. Öğretmenler günü haftası boyunca sürecek olan indirimden yararlanmak için, kargo şubelerine öğretmen ya da öğrenci kimliği göstermek yeterli olacak.

16- İstanbul Akvaryum 5 Gün Ücretsiz

İstanbul Akvaryum'un 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği kampanya kapsamında tüm öğretmenler 24-28 Kasım tarihleri arasındaki 5 gün boyunca İstanbul Akvaryum'u ücretsiz ziyaret edebilecekler.

Kampanya kapsamında 24-28 Kasım tarihleri arasında 5 gün boyunca İstanbul Akvaryum'a giriş, öğretmenlere ücretiz olacak.

Öğretmenlerin ailelerine veya beraberindeki misafirlerine ise girişte yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunulacak.

Öğretmenler ve misafirleri, öğretmen kartı gösterilmesi durumunda 24 Kasım Çarşamba gününden itibaren hafta içi 10.00-19.00 hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında kampanya fırsatlarından yararlanabilecek.

17-  CarrefourSA Öğretmenler Günü Kampanyası 2021

CarrefourSA Öğretmenler Günü Kampanyası kapsamında, 22-24 Kasım tarihleri arasında öğretmenlerimizin CarrefourSA alışverişleri %10 puan kazandırıyor.

Kampanyadan yararlanmak için 4604'e OGRETMEN yazarak SMS gönderimeniz gerekmektedir. Onay mesajından sonra öğretmen kimliği göstererek yapacağınız alışverişlerin %10u kadar puan kazanacaksınız.

Kampanyada Her müşteri en fazla 50TL puan kazanabilmektedir.

18- Samsung Beyaz Eşyalarda Öğretmenlere Özel İndirim

Öğretmenler Günü'ne özel seçili Samsung beyaz eşyalar %10 indirim...

Samsung yetkili bayilerinden ve shop.samsung.com/tr/web sitesi üzerinden 23-30 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışan öğretmenlere ekstra %10 indirim uygulanacaktır.

      19- Türk Telekom Öğretmenler Günü Kampanyası

      Türk Telekom Değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bir hafta boyunca geçerli 2GB cepten internet ve Türk Telekom mobil hatlarla görüşmeleri için sınırsız dakika hediye ediyor !

      Öğretmenler Günü Kampanyası’ndan, Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitimciler, Pekiyi ve Yıldızlı Pekiyi, Eğitimciler 3GB ve Eğitimciler 6GB Tarifelerinden faydalanmakta olan mevcut Türk Telekom müşterileri faydalanabilecektir.

      Kampanya kapsamında sunulan bir haftalık hediye faydalar, 22 Kasım 2021 tarihinde saat 00:01‘de kullanılmaya başlanacak olup, 28 Kasım 2021 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

      20- Öğretmenlerin Sinema Keyfi Agora Adapazarı'ndan Hediye!

      Agora Adapazarı her özer günde olduğu gibi, Hayatımızda büyük öneme sahip olan Öğretmenlerimizin günü 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize sinema bileti hediye edecek.

      24 - 26 Kasım tarihleri arasında öğretmen kimliğiyle danışmaya gelen tüm öğretmenlerimiz tek kişilik sinema bileti hediyesini alabilecektir.

                2020  yılında yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya ve indirimleri için TIKLAYINIZ



                Liste sürekli güncellenecektir. Sizinde öğretmenlerle paylaşmak istediğiniz kampanya varsa lütfen paylaşıma yorum olarak yazınız.

                Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 

                Kaynak: www.ogretmenx.com  Alıntılarda "www.ogretmenx.com" biçiminde aktif bağlantı veriniz. 
                Editör: TE Bilişim
                Yorumlar