MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Tarafından Açılan İki Yeni Kurs, Öğretmenlerin Başvurusuna Açıldı.

V Fabrika ile Etkileşimli İçerik Geliştirme Kursu Öğretmenlerimizin Başvurusuna Açıldı

Öğretmenlerimizin derslerinde etkileşimli dijital öğretim materyalleri hazırlamasına imkan sağlayan V Fabrika Eğitimi yeni bir formatta, örnek proje dosyaları ve uygulamalı anlatımlarıyla başvuruya açılmıştır.

Faaliyete Başvuru

Öğretmenlerimiz; mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel şifre ile giriş yaparak->hizmetiçi eğitim modülü-> kursiyer işlemleri -> faaliyet başvuru ->menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istedikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.

Dijital Öğretim Materyali Hazırlama Eğitimi Öğretmenlerimizin Başvurusuna Açıldı

Öğretmenlerimizi desteklemek için yeni bir formatta, etkileşimli yeni içeriklerle, her branş için 5 setlik dijital materyal geliştirme programları hazırladık. İlk set web 2.0 Araçlarıyla Dijital Materyal Geliştirme başvuruya açılmıştır.

Faaliyete Başvuru

Öğretmenlerimiz; mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel şifre ile giriş yaparak->hizmetiçi eğitim modülü-> kursiyer işlemleri -> faaliyet başvuru ->menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istedikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.dikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.

(mebpersonel)

Kurs başvurusu için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim