Son dakika: Gaziantep'te kar esareti! TAG Otoyolu kapandı! Vali Gül'den flaş açıklama: 2 bin kişi kurtarıldı

Son dakika haberine göre Gaziantep'i etkisi altın alan kar yağışı, hayatın birçok noktasında çileye dönüştü. Saatlerce devam eden kar ve tipi nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda araç mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını bırakıp yürüyerek giderken, son dakika bilgisini Vali Davut Gül verdi. Vali gül, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun kapandığını, mahsur kalan 2 bin kişinin kurtarıldığını bildirdi.

 Gaziantep'te ekili olan kar yağışı adeta çileye dönüştü. Kentte birçok yol kapanırken, onlarca araç ve yüzlerce insan mahsur kaldı. Kapanan yollardan biri de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu oldu. Vali Gül son dakika açıklamasında, 2 bin kişinin kurtarıldığını açıkladı. İşte son dakika detayları...

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, dün geceden beri otoyolun kapalı olduğunu hatırlattı.

Hasta ve tedaviye ihtiyacı olan vatandaşların kurtarılmasında ekiplerin öncelikli olarak görev yaptığını anlatan Gül, "Otoyol kapalı. Acil hasta olanları buna benzer tedavi ihtiyacı olanları, sağlık görevlileri merkezlere ulaştırıyor. Yani tedaviye ihtiyacı olup da sağlık merkezine ulaşamayan kimse yok." dedi.

AA

Editör: TE Bilişim