Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre; 29 il için sarı, 4 il için ise turuncu uyarı verildi. Meteorolojiden İstanbul için de müjdeli kar haberi geldi. İstanbul yarından itibaren Sibirya üzerinden gelecek olan soğuk hava dalgasının etkisi altında kalacak ve 4 gün boyunca kar yağışı olacak. İşte detaylar...

Uzun zamandır yaşanan kuraklık nedeni ile susuzluk tehlikesi altında bulunan İstanbul'a son dakika müjdesi Meteoroloji'den geldi.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminlerine göre; İstanbul'da 4 gün boyunca kar yağışının etkili olması bekleniyor.



İSTANBUL HAVA DURUMU



Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre İstanbul yarından itibaren Sibirya üzerinden gelecek olan soğuk hava dalgasının etkisi altında kalacak.

Casino Siteleri style="color:#A52A2A">4 GÜN BOYUNCA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Soğuk hava ile birlikte İstanbulluların aylardır hasret kaldığı kar yağışının da etkili olması bekleniyor.

Cuma günü öğleden sonra başlaması beklenen kar yağışı Pazartesi günü akşam saatlerine kadar devam edecek.İstanbul'da yarın ise hava sıcaklıkları 7 derece birden düşecek.



29 İL İÇİN SARI UYARI: KUVVETLİ GELİYOR

Gece saatlerinden itibaren ise fırtına yurdun iç kesimlerine yayılacak.

Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarından başlayarak zamanla Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeybatıya döneceği ve gece saatlerine kadar yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.

Editör: TE Bilişim