01-03-2020

Türk Telekom Müşterileri Tercümede İndirim Kazanıyor

Öğrencilerden ailelere, profesyonellerden kurumsal şirketlere, her türlü gerçek kişi ve tüzel kişi için çeşitli avantajlara ve paketlere sahip olan Türk Telekom, Çevirimvar.com tercüme bürosu ile anlaşarak, şimdi tercüme sektöründe de müşterilerine ayrıcalık sağlamaya başladı. Hemen sitemizi ziyaret ederek listesine göz atabilirsiniz. Tercüme sektörünün öncü firması Çevirimvar.com, telekomünikasyon sektörünün öncüsü Türk Telekom ile bir araya gelince müşterilerin yüzü güldü. Öyle ki, Çevirimvar.com tercüme merkezi bünyesinde tercüme hizmeti alan Türk Telekom müşterileri, akademik tercüme, teknik tercüme, tıbbi tercüme, medikal tercüme, hukuki tercüme ve web sitesi tercümesi başta olmak üzere hangi alanlarda hizmet alırlarsa alsınlar %20 ekstra indirim hakkına sahipler. Siz de Türk Telekom müşterisi iseniz ve tercüme hizmeti alacaksanız mutlaka Çevirimvar.com-Türk Telekom anlaşmasından faydalanmalısınız.



Her Bütçeye Uygun Tercüme Hizmeti

Çevirimvar.com online tercüme bürosu, geleneksel tercüme hizmetinin aksine müşterilerine en pratik ve en
sunmayı hedeflemektedir. Bunu yaparken de kaliteden ödün vermeyen Çevirimvar.com her daim profesyonel ve uzman tercümanlar ile iş birliği içerisindedir. Ayrıca, her alana özel tercüman ataması sistemi ile çalışan Çevirimvar.com, her tercüme alanında en yüksek seviye kaliteyi yakalamayı hedeflemektedir. Ayrıca tüm bu hizmetleri, en uygun fiyatlarla sunan Çevirimvar.com yalnızca bununla yetinmeyip Türk Telekom müşterilerine ekstra %20 indirim uygulamaktadır. Böylece, çok daha avantajlı olan Türk Telekom müşterilerinin artık tercüme sektörü için adresleri belirlendi.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Yaklaşım

Müşteri memnuniyeti yaklaşımı ile rakiplerinden sıyrılan Çevirimvar.com online çeviri merkezi, Türk Telekom anlaşması ile daha da avantajlı hale gelmeyi amaçlamaktadır. Öyle ki, Türk Telekom müşterilerine ekstra %20 indirim uygulamaya başlayan Çevirimvar.com bu hizmet ile de rakiplerini sollamaktadır gibi tüm alanlar ve hizmetler için çalışabileceğiniz Çevirimvar.com müşterilerini tercih aşamasında zorlanmaktan kurtarmaktadır. Siz de alanı ne olursa olsun ve hangi şehirde olursanız olun Çevirimvar.com tarafından online tercüme hizmeti alabilir, hatta Türk Telekom müşterisi iseniz ekstradan %20 indirim sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gerek şey Çevirimvar.com tarafından tercüme hizmeti almak ve Türk Telekom müşterisi olduğunuzu belirtmeniz. Daha detaylı bilgi için 7 gün 24 saat sorularınızı yanıtlamak için sizleri beklemektedir.

TANITIM YAZISI

Editör: TE Bilişim