Ege'de çok şiddetli deprem! İstanbul ve Marmara'da da hissedildi
Son dakika haberi: Ege'de çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Marmara bölgesi ve İstanbul'da da hissedildi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Son dakika haberi: Ege'de çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Marmara'da da hissedilen deprem İstanbul'u da salladı.

Gelen son deprem haberinin ardından İzmir ve çevresinde şiddetli hissedilen deprem meydana geldi. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.on dakika haberi: Ege'de çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Marmara'da da hissedilen deprem İstanbul'u da salladı.

Gelen son deprem haberinin ardından İzmir ve çevresinde şiddetli hissedilen deprem meydana geldi. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.




İzmir'de yaşanan depremle ilgili son dakika gelişmelerini bu haberimizden takip edebilirsiniz.....

-İzmir Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Soylu "Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 binanın yıkıldığı ihbarı geldi." açıklamasını yaptı.

-İzmir'in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İZMİR VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Pasgol box-sizing: inherit; margin: 0px 0px 20px; font-size: 18px; line-height: 30px; font-family: "PT Serif", serif; color: rgb(51, 51, 51); background-color: rgb(250, 248, 248);">İzmir Valisi Köşger: "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız."

KANDİLLİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Son dakika haberi:Kandilli Rasathanesi Ege'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 6,8 olarak duyurdu.

AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Son dakika haberi: Ege'de çok şiddetli bir deprem meydana geldi.Son dakika haberi: Ege'de çok şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberi: İzmir'de çöken binalardan ilk görüntü!

DİKKAT ÖNEMLİ UYARI!

Uzmanlar telefon hatlarının çökmemesi vatandaşların internet üzerinden (Whatsapp vb.) görüşmelerini yapması konusunda uyarıda bulundu.

DEPREM ANINA İLİŞKİN İLK GÖRÜNTÜLER

İzmir'de meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Deprem anına ilişkin ilk görüntüler.


Editör: TE Bilişim