03-09-2020

Gelişen dünya düzeni ile 7’den 70’ evrensel dil, ikinci yabancı dil öğrenimine artış olduğu görülürken eğitim sektörünün de geniş kapsamlı olması baz alınarak artık çocuk yaştan en öğrenilebilir yaşta yeni bir dil öğrenimi programlarına talep oldukça artmaktadır. Kazanç sağlamanın eğlenceli ve rahat olan listemize göz atmak için sitemize davetlisiniz.

İzmir Çocuklar için (kids) İngilizce Kursu içeriğinde çocuklarınız nitelikli bir dile ulaşmak için eğlenirken sistemli ve donanımlı bir dil eğitim programı alacaklardır.

1984 yılından beri yabancı dil eğitiminde tecrübeli olan Akademik Batı Dilleri yoğun talep üzerine İzmir Çocuklar için (kids) İngilizce Kursu programını oluşturmuştur.

Grup dersleri için yaş ve seviyelerine göre ayrılacak öğrenciler yaş gruplarıyla sosyalleşirken İngilizce öğreneceklerdir.

Eğitim modelimiz 4 dil becerisi temelli öğrencileri uzaklaştırmadan İngilizce düşünebilmeyi öğreterek, sosyal ortamlarda öğrendikleri dil bilgisini özellikle konuşma alanında, kısa metinler yazabilecekleri, söylenilen konuşulanları dinlerken anlayabilecekleri eğitim olarak planlanmıştır.

İzmir Çocuk İngilizce Kursu eğitmenleri formasyon sahibi, çocuk psikolojisine ve taleplerine çözüm odaklı alanında uzman eğitmenlerden oluşur.

(Tanıtım Yazısı)

Editör: TE Bilişim